Loading...
 
Καλάθι
Δυναμική Φαρμακαποθήκη
 
Article image
Διάθεση Femistina Plus
05/03/2024
Νέα - Ανακοινώσεις
Διανομή και πώληση του ιατροτεχνολογικού προϊόντος Femistina Plus

Η Δυναμική Φαρμακαποθήκη A.E., επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Virtus Pharma Μ.Ε.Π.Ε., ξεκινώντας την αποκλειστική διάθεση, διανομή και πώληση του προϊόντος Femistina Plus προς όλες τις Φαρμακαποθήκες και Συνεταιρισμούς, πανελλαδικά. Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας , ικανό να δράσει αποτελεσματικά σε όλα τα στάδια μικροβιακής λοίμωξης του ουροποιητικού συστήματος, μειώνοντας τον κίνδυνο υποτροπών και περιορίζοντας την ανάπτυξη μικροβιακής αντοχής στα αντιβιοτικά.
Η δράση του βασίζεται στη D-μαννόζη και στον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνδυασμό βερβερίνης, αρμπουτίνης, συμήδας και φορσκολίνης και περιγράφεται στα παρακάτω στάδια:
1. Παρεμπόδιση της προσκόλλησης των μικροβίων στα ουροθηλιακά κύτταρα,
2. Αναστολή της διείσδυσης των μικροβίων στο εσωτερικό των ουροθηλιακών κυττάρων
3. Ενίσχυση της απομάκρυνσης των μικροβίων από το εσωτερικό των ουροθηλιακών κυττάρων
Το Femistina Plus, ενισχύει τη δραστικότητα των αντιβιοτικών και μειώνει σημαντικά τα ποσοστά υποτροπών. Επιπρόσθετα, μειώνει τη συχνότητα λήψης αντιβιοτικών, συμβάλλοντας στον περιορισμό ανάπτυξης ανθεκτικότητας σε αυτά, καθώς και στην προστασία της γαστρεντερικής και κολπικής χλωρίδας. Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος τεκμηριώνεται από σημαντικές κλινικές μελέτες.
Λαμβάνεται μία κάψουλα λευκού χρώματος το πρωί, η οποία παρέχει την D-μαννόζη και μία κάψουλα κίτρινου χρώματος το βράδυ, η οποία παρέχει την αρμπουτίνη, τη βερβερίνη, τη σημύδα και τη φορσκολίνη. Η νυχτερινή λήψη ενισχύει τη δράση των συστατικών λόγω της παρατεταμένης παραμονής στη κύστη. Ο δε συνδυασμός πρωινής και νυχτερινής λήψης εξασφαλίζει 24ωρη κάλυψη.
Παράγεται από την Claride Pharma, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε. και είναι γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ.
Αρ.Γνωστ. ΕΟΦ:83167/28-7-2023

Developed by LogicOne